Ravioli radicchio

Ravioli / radicchio / gerookte ham / ricotta

Toen ik de roze ravioli zag liggen in de winkelrekken van Lidl Belgium, vloog die al heel snel in mijn kar.

Wat zien die er prachtig uit van kleur en de smaak is ook op en top.
De pasta krijgt zijn mooie kleur door rode bietjes en is opgevuld met radicchio en gerookte ham.

Met welke vulling eten jullie het liefst ravioli?

Voor 2 personen :

– 250 gr ravioli ( Italiamo @lidlbelgium )
– 80 gr ricotta
– 10 steeltjes bieslook ( fijngesnipperd )
– handvol geraspte parmezaan
– olijfolie
– peper en zout
– 10 tal braambessen
– 10 tal frambozen
– verse basilicum

Bereiding :

– Werk de ravioli op met bieslook en parmezaan en kruid af met peper en zout. Meng goed onder elkaar.
– Was het fruit en versnij in twee.
– Kook de ravioli gaar in 4-5 minuten in gezouten water.
– Dresseer de ravioli op een bord, maak quenelles van de ricotta en verdeel over de pasta.
– Besprenkel met olijfolie en werk af met de bessen en verse basilicium.

Smakelijk!

Liefs,

Elle x

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s