Spaanse mosseltjes

Spaanse mosseltjes als tapas

Mosselen, ik eet ze eigenlijk nooit op restaurant. Maar als je ze thuis zelf klaarmaakt, heb je altijd een paar verloren schelpjes die onderin de jus boordevol smaak achterblijven.

En nee hoor… die gooien we niet weg.

Deze zijn ideaal om er een lekker aperitiefhapje mee klaar te maken voor de volgende dag.
Ik krijg er instant leuke herinneringen bij van mijn reis naar Formentera een aantal jaar geleden.

Gelukkig hoeven we er niet telkens een vliegtuig voor op te stappen, maar halen we de lekkere mosseltjes bij Lidl Belgium.

– Pel 2 teentjes look en snipper fijn.
– Spoel 1 san marzano tomaat, haal het vruchtvlees eruit en snij in brunoise.
– Was een handvol peterselie en snij fijn.
– Meng alles onder elkaar en voeg 3 el witte wijn azijn, 1 el olijfolie en kruid af met peper en zout.
– Dresseer deze mengeling over de mosseltjes en klaar.

Smakelijk!

Liefs,

Elle x

📸 Recept voor Lidl Belgium
🍴 Tableware by Cosy & Trendy

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s