Tzatziki

Tzatziki

homemade tzatziki

Verzot op tzatziki! Van dipsaus bij de apero tot afwerken bij het hoofdgerecht. Een lepel tzatziki brengt de zomer op jouw bord.

Nog tzatziki liefhebbers?

– 80 gr griekse yoghurt
– 1 teentje look ( fijngeperst )
– 1/4 komkommer
– 3 tl komijnzaad ( geroosterd )
– peper en zout

Bereiding :

– Rasp de komkommer en bestrooi met zout. Laat minimum een kwartier uitlekken in een vergiet en knijp nadien al het vocht uit de komkommer.
– Rooster kort de komijnzaadjes in een pan tot ze poffen.
– Meng alles onder de yoghurt en kruid af met peper en zout.

Smakelijk!

Liefs,

Elle x

🍴 Tableware by Cosy & Trendy

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s