Zalmgrisini’s met avocadomousse

Zalmgrisini’s / avocadomousse / tuinkers

zalmgrisini’s

Ken je die saaie soepstengels nog waar je je als kind maar mee bezig hield als je mee moest naar dat Italiaans restaurant?

Ik toverde die saaie stokjes om tot lekkere en gezonde hapjes.

Voor 4 personen:
– 1 pak grisini’s
– 200 gr gerookte zalm
– 1 avocado
– sap van 1/2 limoen
– 1 limoen ( partjes )
– bakje tuinkers
– 150 gr kruidenkaas
– peper
– kruidenzout van venkelzaad, zeewier & limoen van SPICE & SPOON.

Bereiding :

– Lepel de avocado uit de pel en voeg samen met het limoensap en een draai van de pepermolen in de foodprocessor. Mix tot een gladde crème.
– Als je de crème smeuiger wil kan je een beetje olijfolie toevoegen.
– Halveer de sneetjes gerookte zalm en rol de uiteinden van de grisini’s door de kruidenkaas. – Vervolgens draai je de gerookte zalm er rond. Door de kruidenkaas wordt dus eigenlijk gebruikt als plakmiddel.
– Dresseer de avocadocreme op een bord met daar bovenop de tuinkers. Voeg de zalmgrisini’s toe en werk af met het kruidenzout ( venkelzaad, zeewier & limoen )
Smakelijk!

Liefs,

Elle x

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s