Torentoast / Chorizo / geroosterde paprika / rucola



Mijn goede voornemens voor het jaar 2020 zijn met een klein beetje vertraging toch van start gegaan. Ik herpak mij volledig terug in mijn voedingspatroon.
En dat wil zeggen: Enorm veel voedingsgroepen schrappen uit mijn eetgewoontes.
Geen gluten meer, geen lactose, suikervrij eten, look en ui vermijden, opletten met fructose en steenvruchten, enzoverder en zo verder…
Dus het wordt weer even aanpassen en de moeilijkheid is door die eerste 4 weken geraken en dan zijn we weer goed vertrokken.
Aangezien glutenvrij brood vrij droog is en niet veel smaak bevat moeten we zelf zorgen voor de smaak en dat kunnen we perfect met zuiderse Chorizo, het zoete van geroosterde paprika’s en afwerken met het pittige van de notensla.
Een torentoast om U tegen te zeggen!
Hier kan je ook enorm mee gaan variëren. Een restje pesto of mozzarella kan er perfect bij passen of zongedroogde tomaten voor de niet paprika fans.
Als het zomerweertje op zich laat wachten, dan brengen we de zon maar op ons bord!
Smakelijk!
Liefs,
Elle x