Mousse / mango / passievrucht / glutenvrij
Voor wie geen bakprinses is en net als ik een chaoot in de keuken die het vertikt om af te wegen en daardoor ook de moed voor het maken van dessertjes verloren is heb ik nu het ideale dessert gevonden.
Oke oke ik weet het, het is uit een pakje, maar kei handig toch?
Niets te afwegen, geen zeven kommen en pottenlikkers in de afwasbak of bloem tot achter uw oren.
En bovendien is dit zakje van Imperial nog eens glutenvrij ook ! Ja ik geloofde mijn eigen ogen ook niet toen ik dit zag staan in de winkelrekken.
Want normaal gezien bevat alles dat snel klaar of voorverpakt is gluten.
Imperial heeft nu deze variant voorzien zonder gluten en als je de melk vervangt door lactosevrije of sojamelk is dit ook nog eens een lactosevrij dessertje.
WIN-WIN-WIN!

Wat heb je nodig?
1 maatbeker gevuld met 125ml lactosevrije melk
1 zakje Imperial Mango-Passievrucht
Een staafmixer
Bereiding voor 3 porties:
Nog nooit was het zo simpel !
– Voeg 1 zakje toe bij 125 ml melk.
– Klop 5 minuten met de staafmixer tot een mousse
– Verdeel in kommetjes
– Plaats 30 minuten in de koelkast
– Serveer met verse mango en passievrucht
– Werk af met munt
Smakelijk !
Liefs,
Elle x