Glutenvrij, buikje blij @TRAINDEVIE

Traindevie / glutenvrij / lactosevrij / gebak

Weten jullie nog welk gevoel er door je ging als je te horen kreeg dat je op een streng dieet wordt gezet en gluten & lactose moet bannen uit jouw eetpatroon?
Ik allesinds wel nog!

Heel mijn wereld stortte in elkaar toen ik te horen kreeg van de maag-darmspecialist dat ik mijn voeding enorm moest gaan aanpassen.
Wat vooraf ging waren jarenlang sukkelen met buikpijn, opgeblazen gevoel dat niet zomaar een half uurtje een foodbaby was, vermoeidheid, slapeloze nachten met een bijkomend humeurtje en zo ging de vicieuze cirkel maar door. Ook kreeg ik dikwijls te horen dat ik gezonder moest gaan eten. Euh?! Gezonder gaan eten?
En ik die altijd al zoveel mogelijk verse groenten probeer te eten en echt wel gezond aan het koken was, bleek uit mijn bloedtesten het totaal tegenover gestelde. Alle waarden van vitaminen stonden in een roodgloeiend tekort.
Dit bleek doordat ik gewoon weg geen vitaminen meer opnam uit mijn voeding doordat ik veel te veel gewone stutjes en pistoletjes at.

De dag van vandaag hebben we als PDS-patient het geluk dat er al zoveel varianten op de markt zijn gekomen, al zijn ze niet allemaal even lekker ( jammer genoeg ).
Het is een echte zoektocht naar welke producten je zelf lekker vind en waar jezelf goed op reageert.
Ik weet het, soms is het zwaar en lastig en moeilijk en … Maar ik heb voor jullie een nieuwe ontdekking, waar ik jullie graag mee naartoe wil nemen, want ik ben super enthousiast over mijn nieuwe ontdekking!

TRAINDEVIE !

Tijdens deze bizarre tijden wegens Corona en het lokaal willen kopen als ondersteuning voor de lokale ondernemers kwam ik terecht bij deze topper.
Een dame die haar intolerantie omzette tot een tof bedrijf die instaat voor onze gevoelige buikjes en dit dan maar enkele kilometers van bij ons, als dat niet superlokaal is!

Ze bleef niet bij de pakken zitten door haar intoleranties en ging daarmee aan de slag om anderen lekkere producten te kunnen aanbieden. En lekker zijn ze zeker !
Dit bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardige bakkerij waar vakmensen ambachtelijk nieuwe glutenvrije producten ontwikkelen en produceren.
Je vind er voornamelijk brood, gebak en patisserie en breidden hun assortiment uit met een aantal bereide gerechten waar de nadruk ligt op kwaliteit én lekker.
Het assortiment is volledig glutenvrij, maar meestal ook lactose- & melkvrij.

Krijg je nu al het water in de mond? Dan kan je al aan de slag op hun website met jouw bestelling.
Super handig want er is ook een allergenenfilter waar je kan aanduiden wat je zeker niet mag eten.
De filter bevat 14 allergenen die jou kunnen verder helpen om jouw bestelling samen te stellen.

Een echte shop is er jammer genoeg nog niet, maar via de webshop kan je jouw bestelling plaatsen tot en met woensdag en kan je op zaterdag afhalen bij een afhaalpunt in jouw buurt ( vooral Aveve-winkels, waar je ook een deel van het assortiment kan aankopen ).

Voor wie dacht dat gluten- en lactosevrij eten saai is… hopelijk kunnen deze producten jouw wereld opnieuw doen opengaan!

Voor inspiratie met de producten van Traindevie komen er snel enkele gerechtjes op de blog, want ik ben kei enthousiast om hiermee aan de slag te gaan.
Denk maar aan glutenvrije gebakjes, quiche  en nog zoveel meer, want ja hierdoor gaat er voor mij ook alweer een nieuwe wereld open.

Liefs,

Elle x

Ben jij al overtuigd om een bestelling te plaatsen?
Klik dan snel door naar de website : www.traindevie.be

Advertentie

2 gedachten over “Glutenvrij, buikje blij @TRAINDEVIE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s